Balzamično čilijevo maslo

Porcije: 1
Čas priprave: ca. 30 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 3 majhni rdeči čiliji
  • 2 majhni čebuli
  • 125 ml italijanskega belega balzamičnega kisa CASTELLO
  • 250 g čajnega masla MILFINA
  • 10 g peteršilja
  • sol PIRANSKE SOLINE
  • poper LE GUSTO
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Čilijem odstranimo semena in jih fino sesekljamo. Čebuli narežemo na drobne kocke in ju 3–4 minute kuhamo v balzamičnem kisu. Primešamo koščke čilijev in odstavimo, da se omaka ohladi. Medtem kremasto stepemo maslo. Vanj počasi vmešamo omako s kisom in drobno sesekljan peteršilj. Solimo in popramo.