
Balzamično čilijevo maslo
Porcije:
1
Čas priprave:
ca. 30 min
Stopnja zahtevnosti:
preprosto
Sestavine
Sestavine:
- 3 majhni rdeči čiliji
- 2 majhni čebuli
- 125 ml italijanskega belega balzamičnega kisa CASTELLO
- 250 g čajnega masla MILFINA
- 10 g peteršilja
- sol PIRANSKE SOLINE
- poper LE GUSTO
- * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.
Priprava:
PripravaČilijem odstranimo semena in jih fino sesekljamo. Čebuli narežemo na drobne kocke in ju 3–4 minute kuhamo v balzamičnem kisu. Primešamo koščke čilijev in odstavimo, da se omaka ohladi. Medtem kremasto stepemo maslo. Vanj počasi vmešamo omako s kisom in drobno sesekljan peteršilj. Solimo in popramo.