Piščančji zvitki s špinačo in feto

Porcije: 4
Skupen čas: 25 min
Čas priprave: 10 min
Čas kuhanja: 15 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 400 g zamrznjene bio mlade špinače znamke BIO
  • 150 g grškega ovčjega sira feta LYTTOS
  • 500 g piščančjega fileja OKUS PODEŽELJA
  • 4 lesena nabodala
  • malo olja OSANA
  • malo soli PIRANSKE SOLINE
  • malo popra LE GUSTO
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Odtaljeno špinačo zmešamo s feto. Piščančji file narežemo na tri rezine, ki jih potolčemo. Mešanico špinače in fete porazdelimo po mesu in rezine zvijemo v spiralo. Polnjene zvitke nabodemo na nabodala, da jih pričvrstimo, nato jih na hitro popečemo na olju in do konca spečemo v pečici pri 160 °C. Solimo in popramo po okusu.