
Piščančji zvitki s špinačo in feto
Porcije:
4
Skupen čas:
25
min
Čas priprave:
10
min
Čas kuhanja:
15
min
Stopnja zahtevnosti:
preprosto
Sestavine
Sestavine:
- 400 g zamrznjene bio mlade špinače znamke BIO
- 150 g grškega ovčjega sira feta LYTTOS
- 500 g piščančjega fileja OKUS PODEŽELJA
- 4 lesena nabodala
- malo olja OSANA
- malo soli PIRANSKE SOLINE
- malo popra LE GUSTO
- * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.
Priprava:
PripravaOdtaljeno špinačo zmešamo s feto. Piščančji file narežemo na tri rezine, ki jih potolčemo. Mešanico špinače in fete porazdelimo po mesu in rezine zvijemo v spiralo. Polnjene zvitke nabodemo na nabodala, da jih pričvrstimo, nato jih na hitro popečemo na olju in do konca spečemo v pečici pri 160 °C. Solimo in popramo po okusu.