Zelenjava iz voka z govejimi trakci

Porcije: 4
Skupen čas: 30 min
Čas priprave: 20 min
Čas kuhanja: 10 min
Stopnja zahtevnosti: srednje zahtevno
Sestavine
Sestavine:
  • 300 g govejih zrezkov OKUS PODEŽELJA, narezanih na trakce
  • malo olja OSANA za peko
  • poper LE GUSTO
  • pol rumene in pol rdeče paprike, narezane na trakove
  • 1 mala čebula, narezana na trakove
  • 10 šampinjonov, narezanih na četrtine
  • pol brokolija, narezanega na cvetove
  • 20 češnjevih paradižnikov
  • 50 ml sojine omake
  • 200 g skuhanega riža HAPPY HARVEST
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Goveje trakce popopramo in jih v vročem voku na malo olja na hitro popečemo, tako da je meso znotraj še surovo. Meso odstranimo in v vročem voku na malo olja in pri visoki temperaturi približno 5 minut pražimo še zelenjavo. Dodamo meso, zalijemo s sojino omako in ob pogostem mešanju pražimo še 2 minuti. Jed iz voka razporedimo na krožnike, riž postrežemo v ločeni skodelici.