Juha s pečeno hokaido bučo po receptu Barbarella Green Chef

Porcije: 4
Skupen čas: 50 min
Čas priprave: 10 min
Sestavine
Sestavine:
  • ekstra deviško oljčno olje CASTELLO
  • 1 srednje velika buča hokaido
  • 2 rdeči čebuli
  • zelenjavna jušna osnova
  • malo kokosovega mleka
  • ščepec bio čilija v prahu NATUR AKTIV
  • sol in poper po okusu
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Bučo olupite in razsemenite ter narežite na večje kose. Premažite jo z olivnim oljem, nato pa pecite v segreti pečici na 200˚C dobre pol ure.

Medtem zakuhajte zelenjavno jušno osnovo (iz gomoljnic in peteršilja), jo precedite in nato v zmogljivem mešalniku zmešajte s pečeno bučo. Začinite s soljo, poprom in čilijem v prahu ter postrezite s kokosovim mlekom ali bučnim oljem ter popečenim kruhkom.

Še več slastnih receptov si oglejte na @barbarellagchef.