Mini zelenjavna lazanja z žara

Porcije: 4
Skupen čas: 50 min
Čas priprave: 20 min
Čas kuhanja: 30 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 1 majhna bučka
  • 2 paradižnika
  • pol jajčevca
  • 2 žlici oljčnega olja CASTELLO
  • 4 žlice pasiranega paradižnika CARLONI
  • 4 žlice bešamela
  • 100 g ribane mocarele MILFINA
  • malo svežega origana
  • malo soli PIRANSKE SOLINE
  • malo popra LE GUSTO
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Bučko, paradižnika in jajčevec narežemo na tanke rezine ter rahlo solimo in popramo. Bučko in jajčevec popečemo na žaru. Z oljčnim oljem namastimo 4 manjše posodice, ki so primerne za peko na žaru. Zelenjavo v plasteh nalagamo v posodice, med rezine damo po eno žličko pasiranega paradižnika in bešamela. Po vrhu posujemo sir in lazanjo spečemo na pokritem žaru. Preden jo postrežemo, jo posujemo še z origanom.