Hrustljavi sendviči s tatarskim biftekom

Porcije: 4
Čas priprave: ca. 50 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 450 g zorjene govedine KOŠAKI
  • 2 inčuna
  • 10 kaper
  • približno 20 lističev peteršilja
  • 40 g kislih kumaric GARTENKRONE
  • pol čebule
  • 2 žlici paradižnikovega kečapa LOMEE
  • 1 rumenjak bio jajc NATUR AKTIV
  • 2 žlici gorčice LOMEE
  • 16 rezin toasta KORNGOLD
  • sol PIRANSKE SOLINE
  • poper LE GUSTO
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Govedino, inčuna, kapre, peteršilj in kisle kumarice fino sesekljamo. Čebulo drobno nakockamo. Vse skupaj zmešamo s kečapom, rumenjakom in gorčico, da dobimo biftek. Solimo in popramo.
Rezine toasta položimo na žar in jih na eni strani popečemo. Popečeno stran rezin premažemo z biftekom. Po 2 premazani strani zložimo skupaj, da dobimo sendviče, ki jih nato zlato rumeno popečemo še z zunanjih strani. Postrežemo s solato.