Melonin karpačo z gorgonzolo

Porcije: 4
Čas priprave: ca. 30 minut
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • četrt lubenice
  • 50 g rukole
  • 200 g gorgonzole znamke CUCINA NOBILE
  • sok in nastrgana lupinica ene bio limone
  • 6 žlic bio grškega oljčnega olja KLOSTER TOPLOU
  • sol PIRANSKE SOLINE
  • poper LE GUSTO
  • 100 g orehovih jedrc
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Melono narežemo na tanke rezine, odstranimo peške in olupimo. Rezine razporedimo na štiri krožnike in po vrhu potresemo rukolo. Na solato razporedimo 2 do 3 kose gorgonzole in posujemo z nastrgano limonino lupinico. Posolimo in popramo ter pokapljamo z limoninim sokom in olivnim oljem. V ponvi brez olja prepražimo orehe in z njimi okrasimo karpačo.