Jabolčni mafini po receptu Barbarella Green Chef

Porcije: 12
Skupen čas: 35 min
Čas priprave: 15 min
Čas kuhanja: 20 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 230 g gladke pirine moke HAPPY HARVEST
  • 200 g bio kokosovega sladkorja NATUR AKTIV
  • 1 1/2 čajne žličke pecilnega praška BELLA
  • ščepec mletega cimeta LE GUSTO
  • 2 srednje veliki naribani jabolki NATUR AKTIV
  • 2 srednje veliki pretlačeni banani NATUR AKTIV
  • 1/4 skodelice stopljenega bio kokosovega olja NATUR AKTIV
  • 100 ml bio riževega napitka NATUR AKTIV
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Pečico segrejte na 180˚C.

Zmešajte suhe sestavine, dodajte mokre sestavine in premešajte. Maso nadevajte v modelčke za mafine (ki ste jih prej obložili s papirčki), po vrhu okrasite s tankimi rezinami jabolk in pecite v segreti pečici na 180⁰C od 15 do 20 minut.

Še več slastnih receptov si oglejte na @barbarellagchef.