
Jabolčni mafini po receptu Barbarella Green Chef
Porcije:
12
Skupen čas:
35
min
Čas priprave:
15
min
Čas kuhanja:
20
min
Stopnja zahtevnosti:
preprosto
Sestavine
Sestavine:
- 230 g gladke pirine moke HAPPY HARVEST
- 200 g bio kokosovega sladkorja NATUR AKTIV
- 1 1/2 čajne žličke pecilnega praška BELLA
- ščepec mletega cimeta LE GUSTO
- 2 srednje veliki naribani jabolki NATUR AKTIV
- 2 srednje veliki pretlačeni banani NATUR AKTIV
- 1/4 skodelice stopljenega bio kokosovega olja NATUR AKTIV
- 100 ml bio riževega napitka NATUR AKTIV
- * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.
Priprava:
PripravaPečico segrejte na 180˚C.
Zmešajte suhe sestavine, dodajte mokre sestavine in premešajte. Maso nadevajte v modelčke za mafine (ki ste jih prej obložili s papirčki), po vrhu okrasite s tankimi rezinami jabolk in pecite v segreti pečici na 180⁰C od 15 do 20 minut.
Še več slastnih receptov si oglejte na @barbarellagchef.