Skutna krema z breskvami, medom in orehi

Porcije: 4
Čas priprave: ca. 25 min
Sestavine
Sestavine:
  • 4 breskve
  • 100 g orehovih jedrc
  • 150 ml sladke smetane MILFINA
  • 250 g skute MILFINA
  • 3 žlice cvetličnega medu GRANDESSA
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Breskve razpolovimo, razkoščičimo in narežemo na kocke, orehova jedrca grobo sesekljamo, sladko smetano pa stepemo. V posodi najprej zmešamo dve tretjini sesekljanih orehov, skuto in med, nato umešamo stepeno sladko smetano. V kozarce izmenično nadevamo plast skutne kreme in breskev. Po vrhu posujemo preostale sesekljane orehe.