Testenine v ponvi

Porcije: 4
Čas priprave: ca. 30 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 200 g piščančjih filejev OKUS PODEŽELJA
  • 250 g belih špargljev
  • 150 g rezancev GOURMET
  • 200 g zamrznjenih bio kozic NATUR AKTIV
  • 200 g zamrznjenega bio graha NATUR AKTIV
  • pol čebule
  • 1 rdeča paprika
  • 1 žlica čajnega masla MILFINA
  • 1 žlica gladke moke KORNGOLD
  • 500 ml jušne osnove iz kocke LE GUSTO
  • 1 sveženj kopra
  • 150 ml sladke smetane MILFINA
  • sol
  • poper LE GUSTO
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Šparglje olupimo, jim odrežemo konce in narežemo na kose. Piščančje fileje operemo, osušimo s papirnatimi brisačami in narežemo na manjše kose. Olupimo čebulo in jo sesekljamo. Papriko prerežemo na pol, ji odstranimo semena in narežemo na kocke. Koper operemo in sesekljamo.
V veliki ponvi na maslu popečemo šparglje, piščančje fileje in čebulo, potresemo z moko in zalijemo z jušno osnovo. Dodamo rezance in papriko ter pri nizki temperaturi pokrite kuhamo 10 minut. Občasno premešamo. V ponev dodamo smetano, odtaljen grah in odtaljene kozice ter vse skupaj kuhamo še 2 minuti. Na koncu popramo, solimo, dodamo koper in ponudimo.