Gobov ragu s pirinimi testeninami po receptu Barbarella Green Chef

Porcije: 2
Skupen čas: 30 min
Čas priprave: 15 min
Čas kuhanja: 15 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • bio oljčno olje NATUR AKTIV
  • 350 g rjavih šampinjonov, drobno narezanih
  • 1 pest na drobno nasekljanih orehov
  • 2 jušni žlici sojine omake
  • 2 stroka česna
  • začimbe (nasekljani rožmarin, nasekljani timijan)
  • 1 skodelica pelatov
  • 1/2 skodelice suhega belega vina (npr. Chardonnay SELEKCIJA)
  • 3/4 skodelice zelenjavne jušne osnove
  • 1 1/2 jušne žlice koruznega škroba ali navadne moke
  • sol in poper po okusu
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava
  1. Zelenjavno jušno osnovo zmešajte s koruznim škrobom.
  2. Na olivnem olju prepražite nasekljane gobice. Nato dodajte orehe in še malo pokuhajte.
  3. Dodajte česen, sojino omako, malo soli in sveže začimbe. Nato dodajte vino in kuhajte, da izpari.
  4. Dodajte pelate, začinite po svojem okusu in kuhajte še 5 minut. Servirajte s pirinimi tagliattele testeninami.

Še več slastnih receptov si oglejte na @barbarellagchef.