Šampinjoni z jajčnimi vlivanci

Porcije: 4
Čas priprave: ca. 20 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 500 g jajčnih vlivancev
  • 300 g šampinjonov
  • 1 čebula
  • 3 žlice ekstra deviškega oljčnega olja CASTELLO
  • 1 šopek peteršilja
  • sol PIRANSKE SOLINE
  • poper LE GUSTO
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Jajčne vlivance pripravimo po navodilih na embalaži. Ko so kuhani, jih odcedimo.
Medtem očistimo šampinjone in jih narežemo na koščke. Čebulo fino sesekljamo in jo skupaj s šampinjoni prepražimo na vročem olju. Primešamo še vlivance in vse skupaj še malo na hitro popražimo. Solimo in popramo.
Opran in dobro osušen peteršilj sesekljamo in potresemo čez pripravljeno jed.