
Šampinjoni z jajčnimi vlivanci
Porcije:
4
Čas priprave:
ca. 20 min
Stopnja zahtevnosti:
preprosto
Sestavine
Sestavine:
- 500 g jajčnih vlivancev
- 300 g šampinjonov
- 1 čebula
- 3 žlice ekstra deviškega oljčnega olja CASTELLO
- 1 šopek peteršilja
- sol PIRANSKE SOLINE
- poper LE GUSTO
- * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.
Priprava:
PripravaJajčne vlivance pripravimo po navodilih na embalaži. Ko so kuhani, jih odcedimo.
Medtem očistimo šampinjone in jih narežemo na koščke. Čebulo fino sesekljamo in jo skupaj s šampinjoni prepražimo na vročem olju. Primešamo še vlivance in vse skupaj še malo na hitro popražimo. Solimo in popramo.
Opran in dobro osušen peteršilj sesekljamo in potresemo čez pripravljeno jed.