Šampinjoni

Šampinjoni so vsestransko uporabni in med gurmani zelo priljubljeni, zato ni nič čudnega, da so postali ena najpomembnejših in najbolj poznanih gojenih jedilnih gob v Sloveniji. Ni jih težko pripraviti, odlični pa so skoraj povsod – v juhah, jedeh iz ponve, narastkih, solatah in ragujih. Za vas smo v naši novi knjižici receptov zbrali nekaj okusnih idej za jedi in zanimivih informacij o šampinjonih.
Knjižico si lahko prenesete tukaj ali pa jo poiščete v naših trgovinah.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Krompir

Le malo živil nosi toliko različnih imen kot krompir – skoraj v vsaki slovenski regiji in narečju so ga poimenovali po svoje. Krompir je nepogrešljiv del vsakodnevne prehrane, kar mu uspeva predvsem zaradi njegove vsestranskosti. Za vas smo v naši novi knjižici receptov zbrali nekaj okusnih idej za jedi in zanimivih informacij o krompirju.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Jabolka

Jabolka so ena izmed najbolj priljubljenih vrst sadja pri nas. Priprava jabolk je povsem preprosta, poleg tega pa z njimi vedno znova razveselimo tudi otroke, ki so nad tem sočnim sadežem navdušeni. Za vas smo v naši novi knjižici receptov zbrali nekaj okusnih idej za jedi in zanimivih informacij o jabolkih.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Korenje

Po priljubljenosti mu med zelenjavo skorajda ni para, privoščimo pa si ga lahko skoraj vse leto. Korenje je vsestransko uporabna zelenjava, ki ni odlična samo v solatah, temveč tudi v sadnih smutijih in sladicah. Za vas smo v naši novi knjižici receptov zbrali nekaj okusnih idej za jedi in zanimivih informacij o tej zelenjavi.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Paprika

Redkokatera vrsta zelenjave je v naši kuhinji tako široko prisotna in vsestransko uporabna kot paprika, brez katere si kuhanja skorajda ne moremo predstavljati. Za vas smo v naši novi knjižici receptov zbrali nekaj okusnih idej za jedi in zanimivih informacij o tej zelenjavi.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Lubenice in melone

Na višku poletja jih preprosto ni mogoče spregledati: lubenice in melone so nedvomno “sadje” poletja! Za vas smo v naši novi receptni knjižici zbrali nekaj okusnih idej in zanimivih informacij, povezanih s temi priljubljenimi poletnimi sadeži.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Breskve in nektarine

S poletjem se nam znova pocedijo sline po sočnih breskvah in okusnih nektarinah, brez katerih si toplih mesecev sploh ne moremo predstavljati. Breskve in nektarine so vsestranske in okusne ter se odlično priležejo v vročih poletnih dneh, zato si jih lahko brez slabe vesti večkrat privoščimo. Za vas smo v naši novi knjižici receptov zbrali nekaj okusnih idej za jedi in zanimivih informacij o breskvah in nektarinah.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Jagode

Sijoče rdeče, sočno sladke in preprosto slastne jagode nam vsako leto znova polepšajo pomlad in poletje, iz njih pa lahko pripravimo tudi številne okusne jedi. Za vas smo v naši najnovejši receptni knjižici zbrali nekaj okusnih idej in zanimivih informacij, povezanih s temi priljubljenimi rdečimi sadeži.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Šparglji

Ali veste, kako prepoznamo sveže šparglje? In kako jim podaljšamo svežino? Odgovor na ta in druga zanimiva vprašanja najdete v naši prvi izdaji receptne knjižice Sadje in zelenjava meseca – Šparglji. Za vas smo pripravili tudi raznolike recepte. Preizkusite jih in odkrijte, v čem se skriva čar sezone špargljev.

Spletno listanje

Prenesi PDF