Tukaj si lahko ogledate naše kulinarične revije.

HOFERjev svet okusov – Kulinarični božični potep

Vsak, ki ga je že kdaj presenetilo z ljubeznijo izdelano ali skrbno izbrano darilo, ve, kaj te besede pomenijo. Takšno darilo prinaša posebno veselje, saj izraža naklonjenost, spoštovanje in ljubezen, torej vrednote, ki jih ob božiču še posebej izpostavljamo.
Na straneh nove brezplačne izdaje revije HOFERjev svet okusov boste našli nekaj nasvetov za prav takšna dragocena, pa vendar cenovno zelo ugodna darila, popeljali pa vas bomo tudi na kulinarični božični potep.


Spletno listanje

Prenesi PDF

HOFERjev svet okusov – Pripravljeni, pozor, za žar!

Ko napoči pomlad in sonce prijetno greje ozeleneli in cvetoči vrt, nas ven ne vleče le brkljanje po gredicah, temveč tudi sprostitev in uživanje. Žar je idealna rešitev za prijeten in sproščujoč obed, ne glede na to, ali gre za nedeljsko družinsko kosilo, praznovanje rojstnega dne ali zabavo s prijatelji.
Na straneh nove brezplačne izdaje revije HOFERjev svet okusov, ki vas bo tokrat med drugim popeljala na kulinarično popotovanje okoli sveta, boste našli številne ideje, recepte in navdih za ustvarjalne jedi z žara ter slastne prigrizke za popolno poletno zabavo na vrtu, terasi ali ob bazenu.


Spletno listanje

Prenesi PDF

HOFERjev svet okusov – Praznična peka

Leto 2017 se počasi poslavlja, a pred tem bomo zakorakali še v čarobni december. Advent bi moral biti najbolj spokojni čas leta pa vendar v zadnjem mesecu vsi kar naprej nekam hitimo. Ker si želimo, da umirite tempo in si vzamete čas zase in družino, smo vam v novi številki naše revije pripravili ideje za ustvarjanje ljubke božične okrasitve, recepte za praznične dobrote, navdihe za darila z osebno noto ter še mnoge druge predloge za sproščene priprave na najlepši čas v letu.


Spletno listanje

Prenesi PDF

HOFERjev svet okusov – Piknik recepti za vse okuse

Časi, ko smo se s peko na žaru rešili zadrege, kaj skuhati v sončnih dneh, ko nočemo predolgo tičati v kuhinji, so že davno mimo. Danes peka na žaru marsikomu predstavlja veliko več kot le hobi. Številni ne uživajo samo v peki, pač pa tudi v pripravah in predvsem celotnem vzdušju.
V novi številki HOFERjevega sveta okusov smo za vas zbrali kopico odličnih piknik receptov: od enostavnih jedi do nevsakdanjih receptov za vse, ki ste odprti za spremembe. Mislili smo tako na ljubitelje mesa kot tudi na vegetarijance in vegane.

Prelistajte HOFERjev svet okusov in navdušite svoje bližnje!

Spletno listanje

Prenesi PDF

HOFERjev svet okusov – Pohodniške malice

Pohodništvo je včasih veljalo za dolgočasen in zastarel šport, danes pa doživlja pravi preporod in ima vedno več privržencev. Zato smo za vas pripravili kratek pregled zgodovine pohodništva, nasvete za nedeljske izlete v naravo ter številne recepte za zanimive in okusne pohodniške malice.

Prelistajte HOFERjev svet okusov in se pripravljeni odpravite na pot!


Spletno listanje

Prenesi PDF

HOFERjev svet okusov – Sladka pričakovanja v predbožičnem času

Predbožični čas! Že sama besedna zveza ima sladek prizvok, prikliče vesele otroške spomine in vzbudi sladka pričakovanja. Popestri pa ga lahko tudi decembrska izdaja revije HOFERjev svet okusov, v katerem med drugim razkrivamo skrivnosti HOFERjeve tovarne čokolade, nove vinske trende in nekaj nenavadnih receptov za jedi s pomarančami.

Spletno listanje


Prenesi PDF

HOFERjev svet okusov – Sezona žara je odprta

Prva številka naše revije HOFERjev svet okusov v letu 2016 je odeta v pomlad. V letošnji sezoni žara stavimo na meso slovenskega porekla, ponujamo recepte, s katerimi se bo vaš piknik spremenil v gurmansko poslastico, ter vas popeljemo na prav poseben kabaret. Prelistajte našo kulinarično revijo in uživajte v okusih, ki vam jih prinašajo kakovostne sestavine, lepo vreme in dobra družba.

Spletno listanje

Prenesi PDF

HOFERjev svet okusov – Zimska pravljica

Tretja številka naše kulinarične revije vas bo popeljala v zimsko pravljico. Je v mrzlem delu leta, ko so dnevi kratki, noči pa dolge, sploh kaj lepšega kot prijetno sproščanje v udobju lastnega doma? Za vas smo pripravili odlične recepte, nasvete za okraševanje in ustvarjanje ter ekskluzivno vinsko ponudbo. V udobju toplega doma prlistajte našo kulinarično revijo in ustvarite nepozabne trenutke.

Spletno listanje

Prenesi PDF

HOFERjev svet okusov – Poletje pri HOFERju

V drugi številki kulinarične revije HOFERjev svet okusov se podajamo v svet poletnlh užitkov in vas vabimo, da se nam pridružite. Za vas smo pripravili kar nekaj okusnlh receptov za enostavne jedi in osvežilne koktejle ter nasvete za nepozabne poletne zabave na vrtu. Prelistajte našo poletno kulinarično izdajo in uživajte v poletju.

Spletno listanje

Prenesi PDF

HOFERjeva svet okusov – Vroče z žara

V prvi številki predstavljamo prve darove prebujajoče se narave - šparglje, izvedeli boste, katere so najboljše metode peke na žaru, k sodelovanju pa smo tudi tokrat povabili najboljšo slovensko kuharsko mojstrico Vesno Čarman. Pokukajte v našo novo kulinarično revijo in na naslednjem pikniku očarajte še tako zahtevne goste.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Za ogled letakov in brošur potrebujete najnovejši Flash Player.
Vtičnik lahko brezplačno prenesete prek navedene povezave.