Tukaj si lahko ogledate naše kulinarične revije.

Hoferjev svet okusov – Sezona žara je odprta

Prva številka naše revije Hoferjev svet okusov v letu 2016 je odeta v pomlad. V letošnji sezoni žara stavimo na meso slovenskega porekla, ponujamo recepte, s katerimi se bo vaš piknik spremenil v gurmansko poslastico, ter vas popeljemo na prav poseben kabaret. Prelistajte našo kulinarično revijo in uživajte v okusih, ki vam jih prinašajo kakovostne sestavine, lepo vreme in dobra družba.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Hoferjev svet okusov – Zimska pravljica

Tretja številka naše kulinarične revije vas bo popeljala v zimsko pravljico. Je v mrzlem delu leta, ko so dnevi kratki, noči pa dolge, sploh kaj lepšega kot prijetno sproščanje v udobju lastnega doma? Za vas smo pripravili odlične recepte, nasvete za okraševanje in ustvarjanje ter ekskluzivno vinsko ponudbo. V udobju toplega doma prlistajte našo kulinarično revijo in ustvarite nepozabne trenutke.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Hoferjev svet okusov – Poletje pri Hoferju

V drugi številki kulinarične revije Hoferjev svet okusov se podajamo v svet poletnlh užitkov in vas vabimo, da se nam pridružite. Za vas smo pripravili kar nekaj okusnlh receptov za enostavne jedi in osvežilne koktejle ter nasvete za nepozabne poletne zabave na vrtu. Prelistajte našo poletno kulinarično izdajo in uživajte v poletju.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Hoferjeva svet okusov – Vroče z žara

V prvi številki predstavljamo prve darove prebujajoče se narave - šparglje, izvedeli boste, katere so najboljše metode peke na žaru, k sodelovanju pa smo tudi tokrat povabili najboljšo slovensko kuharsko mojstrico Vesno Čarman. Pokukajte v našo novo kulinarično revijo in na naslednjem pikniku očarajte še tako zahtevne goste.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Za ogled letakov in brošur potrebujete najnovejši Flash Player.
Vtičnik lahko brezplačno prenesete prek navedene povezave.