Vsem svojim kupcem nudimo nizko ceno ter visoko kakovost.

Najvišjo kakovost po kar najnižji ceni želimo ponuditi prav vsem svojim kupcem, zato pri nas ne boste našli kartic zvestobe, zbiranja točk ali nalepk. Na ta način so vse ugodnosti iz ponudbe v enaki meri in po enako nizki HOFER CENI dostopne čisto vsakemu kupcu.

S poslovanjem brez kartic zvestobe in zbiranja točk občutno skrajšamo čas posameznega nakupa, kar dosledno odraža naša prizadevanja za večjo učinkovitost in gospodarnejše poslovanje. Premišljena odločitev, da nimamo programov zvestobe, pomeni tudi nižje stroške, ki bi jih sicer namenili za računalniško in programsko opremo. A s tem ste na boljšem tudi vi, saj vse ustvarjene prihranke v obliki nizke HOFER CENE vedno prenesemo na svoje kupce. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Obveščamo, da se z zagonom videa podatki posredujejo ustreznemu ponudniku. Nadaljnje informacije so na voljo na: https://policies.google.com/privacy.
Obveščamo, da se z zagonom videa podatki posredujejo ustreznemu ponudniku. Nadaljnje informacije so na voljo na: https://www.jwplayer.com/privacy/.

Video is loading ...