Široka redna ponudba izdelkov za vsak dan in vsak žep.

V trgovinah HOFER smo za vas oblikovali skrbno izbrano redno ponudbo z več kot 3000 vrstami izdelkov. Izbiramo jih premišljeno, saj želimo, da z enim samim nakupom dobite vse, kar potrebujete – in to vsak dan. Že tako široko redno ponudbo sproti prilagajamo vašim željam in jo neprestano širimo. Dopolnjujemo jo s sezonskimi izdelki, vse širši pa je tudi izbor ekoloških, vegetarijanskih in veganskih izdelkov, izdelkov brez laktoze ter tistih za izbrane okuse, ki jih najdete v liniji Gourmet.

Obveščamo, da se z zagonom videa podatki posredujejo ustreznemu ponudniku. Nadaljnje informacije so na voljo na: https://policies.google.com/privacy.
Obveščamo, da se z zagonom videa podatki posredujejo ustreznemu ponudniku. Nadaljnje informacije so na voljo na: https://www.jwplayer.com/privacy/.

Video is loading ...

Posebno ponudbo skrbno prilagajamo letnemu času in pričakovanjem svojih kupcev.

Raznoliki in kakovostni izdelki iz naše posebne ponudbe dvakrat tedensko popestrijo že tako širok stalni izbor izdelkov v trgovinah HOFER. Posebno ponudbo sestavljamo kar se da celovito, prilagajamo jo letnemu času in pričakovanjem svojih kupcev. Ti poleg gurmanskih specialitet z različnih koncev sveta še posebej radi sežejo po izdelkih za domače mojstre in vrtnarje, športni opremi, pohištvu, sodobni elektroniki, praznično obarvanih izdelkih in marsičem drugem. V enem letu vam tako ponudimo več kot 6500 izdelkov posebne ponudbe.

Radi vam zagotavljamo dnevno svežino.

Ponudbo v trgovinah HOFER odlikuje izjemna svežina, ki jo še posebej radi zagotavljamo s sodelovanjem z lokalnimi dobavitelji. Sveža jajca nam dobavljajo zgolj slovenski dobavitelji, pri mleku, kruhu in svežem mesu pa je delež lokalne ponudbe večinski. Tudi pri svežem sadju in zelenjavi v času sezone na police uvrščamo pretežno slovenske pridelke, ki jih v samo 24 urah dostavimo od lokalnih pridelovalcev do svojih polic.

Svežine pa ne zagotavljamo zgolj z izborom dobaviteljev, temveč tudi s premišljenim naročanjem, kratkimi dostavnimi potmi, pa tudi učinkovitim embaliranjem. Zato je naše dnevno dostavljeno sveže meso na voljo izključno v kontrolirani atmosferi ali v vakuumskem pakiranju, kar pripomore k njegovi obstojnosti in ohranja svežino. Ker stavimo na 100-% svežino, naše trgovine naročajo le količine, ki jih lahko dnevno tudi prodajo.
 

Lokalnim dobaviteljem dajemo prednost od vsega začetka.

Pri dobavi izdelkov sodelujemo z izbranimi lokalnimi dobavitelji. Že pred odprtjem prvih trgovin HOFER smo poiskali trajne lokalne dobavitelje, manjše pridelovalce in družinske kmetije. Uvedli smo jih v naše visoke standarde kakovosti in pomagali pri optimizaciji procesov. Odpiramo pa jim tudi vrata do naše mreže v tujini. Z lokalnimi dobavitelji sodelujemo dolgoročno in jim tako omogočamo stabilnost in razvoj.

Z lokalno dobavo imamo tudi krajše distribucijske poti, s čimer zmanjšujemo ogljični odtis, saj krajše transportne poti pomenijo tudi manj obremenilen vpliv na okolje. V primeru sadja in zelenjave lokalna dobava pomeni tudi večjo svežino in še boljšo sledljivost pridelkov. Ustvarjene prihranke v obliki nizke HOFER CENE vedno prenašamo na svoje kupce. Ker verjamemo, da je to edino fer.