Z lastnimi blagovnimi znamkami zagotavljamo višje standarde kakovosti.

Natur aktiv, Milfina, Choceur, Korngold ali Ombia – več kot 80 % stalne ponudbe v trgovinah HOFER predstavljajo naše lastne blagovne znamke. Tako vam lahko zagotavljamo izdelke najvišje kakovosti po najnižji ceni. Pri oblikovanju lastnih izdelkov sodelujemo le z izbranimi tujimi in mnogimi lokalnimi dobavitelji, kjer imamo nadzor nad celotnim proizvodnim procesom.

Za izdelke lastnih blagovnih znamk skupaj z dobavitelji izberemo kakovostne surovine ter oblikujemo postopke, recepture in standarde kakovosti. Na ta način smo vpeti v celoten proces od začetka do konca. Prepričani smo, da je vložek v kakovost najboljša investicija, z omejenim oglaševanjem pa tako še dodatno privarčujemo. Ustvarjene prihranke v obliki nizke HOFER CENE vedno prenašamo na svoje kupce. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Obveščamo, da se z zagonom videa podatki posredujejo ustreznemu ponudniku. Nadaljnje informacije so na voljo na: https://policies.google.com/privacy.
Obveščamo, da se z zagonom videa podatki posredujejo ustreznemu ponudniku. Nadaljnje informacije so na voljo na: https://www.jwplayer.com/privacy/.

Video is loading ...

Krajše dobavne poti in neposredna bližina pridelovalcev omogočajo svežo izbiro vsak dan.

Da bi živila na poti do naših trgovin ohranila čim večjo svežino in hranilnost, sodelujemo s številnimi lokalnimi dobavitelji. Vsak dan v naše trgovine dostavijo sveže sadje in zelenjavo, ki ju ne skladiščimo. Dokler so na voljo lokalni viri svežega sadja in zelenjave, tovrstni dobavi namenjamo absolutno prednost. Dolgoročna partnerstva z dobavitelji nam pomagajo, da je izbira lokalnih izdelkov na voljo čim dlje.

Hkrati smo odgovorni tudi pri ravnanju s svežo zelenjavo in sadjem, zato naročamo zgolj količine, ki jih lahko prodamo v enem dnevu. Tako je ostankov hrane manj, že naslednje jutro pa je na policah prostor za sveže dostavljene pridelke.