SVEŽINA ČISTO BLIZU VAS

V trgovinah HOFER si prizadevamo ponuditi vse več izdelkov slovenske proizvodnje ali slovenskih dobaviteljev in tako podpiramo slovensko gospodarstvo ter vam, kupcem, zagotavljamo lokalne izdelke najvišje kakovosti.

Zagotovljeno slovensko poreklo

Lokalno poreklo zagotavljamo s sodelovanjem s specializiranim laboratorijem Imprint Analytics, kjer z napredno metodo analize stabilnih izotopov ugotavljajo poreklo posameznega pridelka.

Tako ste lahko popolnoma prepričani, da sadje in zelenjava s HOFER Tržnice izvirajo naravnost z naših lokalnih kmetij, njiv, sadovnjakov in vrtov. 

Kako zagotavljamo svežino?

Slovenski izdelki predstavljajo velik del naše stalne ponudbe. Pri svežem mesu, sadju in zelenjavi kot tudi pri pakiranem kruhu in sveže pečenih pekovskih izdelkih iz HOFERjeve pekarne, je odstotek lokalnih izdelkov celo večinski.

Da so ti izdelki lažje prepoznani in omogočajo prijetnejšo nakupovalno izkušnjo smo razvili lastno modro-belo oznako »Kakovost iz Slovenije«. Z oznako, ki je dodatno opremljena s simbolom srca, označujemo izdelke takrat, ko so sami ali njihove osnovne sestavine slovenskega izvora.
 

 

Sodelujemo z najboljšimi lokalnimi proizvajalci

Od samega vstopa na slovenski trg sodelujemo z izbranimi in skrbno preverjenimi lokalnimi pridelovalci, ki zagotavljajo okolju prijazno pridelavo, konstantno visoko kakovost in svežino pridelkov.

Naši dobavitelji so pogosto družinska podjetja, ki v svojih izdelkih združujejo tradicijo prejšnjih generacij in ambicioznost njihovih naslednikov. Njihova predanost je opazna tudi v izdelkih, zato pri HOFERju radi podpiramo tovrstne zgodbe.