Pestra ponudba izdelkov BIO kakovosti po HOFER CENI

NATUR AKTIV je HOFERjeva lastna blagovna znamka BIO pridelkov in izdelkov, pridelanih na okolju prijazen način. Naši dobavitelji sledijo strogim standardom ekološke pridelave. Zavzemajo se za trajnostni način kmetovanja, kar vključuje spodbujanje rasti zgolj z naravnimi sredstvi in metodami, brez kemičnih dodatkov ali umetnih ojačevalcev okusa.

Z ekološkim načinom pridelave ohranjamo dolgoročno rodovitnost prsti, biološko raznolikost in skrbimo za pristen okus izdelkov, čigar kakovost ob standardu AGRE BIO potrjujejo tudi redna preverjanja neodvisnih akreditiranih institutov.

Poleg popolnega nadzora nad načinom pridelave in kakovostjo končnega izdelka, nam lastna blagovna znamka omogoča tudi, da našim kupcem BIO izdelke nudimo po vedno najboljši HOFER CENI.

Izdelki NATUR AKTIV so na voljo v vseh trgovin HOFER, njihovo ponudbo pa redno dopolnjujemo z izbranimi sezonskimi in posebnimi izdelki.

Spremenite januar v »Veganuary«

Obstaja več kot en dober razlog, da v januarju poskusite kakšen veganski obrok pripravljen iz izdelkov linije NATUR AKTIV.

 1. Vegansko je cenovno dostopno.
  Vegansko ni nujno tudi drago. Na naših policah boste našli več kot 80 veganskih in vegetarijanskih izdelkov po HOFER ceni.
 2. Vegansko je enostavno.
  V HOFERju najdete širok nabor veganskih izdelkov: margarino, tofu, rastlinske napitke, oreščke, stročnice ter seveda sveže sadje in zelenjavo BIO kakovosti.
 3. Vegansko je okolju prijazno.
  Pri proizvodnji veganskih izdelkov se ustvari manj CO2, porabi manj vode in izkorišča manj kmetijskih površin kot pri proizvodnji živalskih proizvodov.
 4. Vegansko je hitro in ustvarjalno.
  V naši ponudbi najdete veliko veganskih pripravljenih jedi, tudi za takrat ko se vam mudi. Sicer pa ste vedno vabljeni pripraviti kakšnega od naših slastnih receptov.

BIOdlični recepti za vsakdan: