Dobrodelnost vedno pričara nasmeh

Praznike zaznamujejo prijetni trenutki v družbi najbližjih. Da bi v njih lahko čim bolj brezskrbno uživali tudi otroci in mladostniki iz socialno šibkih družin, je HOFER leta 2017 pričel z dobrodelnim projektom Nasmeškotek.

Nasmeškotek je dobrodelni piškotek, ki ima čarobno moč, da pričara nasmeh na obraz tistemu, ki ga podari, tistemu, ki ga prejme, še posebej pa mladostnikom v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji.

In kaj je posebnost letošnjega Nasmeškotka?

Letošnjemu čarobnemu Nasmeškotku dopišite ime osebe, ki ji ga podarjate. Morda je to najožji družinski član, prijatelj, sosed, sodelavec, sošolec, prijazni poštar ali kar vsi našteti. Pri HOFERju obljubljamo, da bomo, ne glede na to, komu boste posvetili Nasmeškotek, zbrana sredstva od prodaje namenili dijakom programa Botrstvo v Sloveniji in jim s tem pričarali nasmeh.

Zbrana sredstva od prodaje Nasmeškotka bodo namenjena dijakom pod okriljem Dijaškega sklada programa Botrstvo v Sloveniji. Ta jim krije oskrbnino v dijaškem domu ter jim tako zagotavlja varno in stabilno okolje z redno prehrano, učno pomočjo in strokovnim osebjem. Tako se lahko lažje osredotočijo na uspešen zaključek želene smeri šolanja, dosežejo višjo izobrazbo ter imajo boljšo možnost zaposlitve – in s tem lepšo prihodnost.

Skupaj poskrbimo, da bodo mlade oči spet zažarele kot svetle luči, ki dolge noči spreminjajo v jutra, kot v interpretaciji pesmi »Mlade oči«, naslovne pesmi Nasmeškotkov.

Nasmeškotke najdete ekskluzivno na policah trgovin HOFER po ceni 1 evro.