HOFERjeva kakovost iz Slovenije

Pri HOFERju si prizadevamo kupcem ponuditi vse več slovenskih izdelkov najvišje kakovosti po HOFER CENI. Ob tem uspešno sodelujemo z več kot 120 slovenskimi dobavitelji - s številnimi že vrsto let ali celo od samega začetka. Pri odločitvi za sodelovanje ne delamo razlik med malimi in velikimi dobavitelji. Dodatno stremimo k stalni širitvi lokalne ponudbe na svojih policah in tako podpiramo domače dobavitelje pri razvoju in rasti njihovega posla.

Četrtina izdelkov redne ponudbe slovenskih

Sodelovanje z lokalnimi dobavitelji prinaša krajše distribucijske poti in prihranek časa, posledično pa svojim kupcem zato lahko ponudimo tudi več svežine. Slovenski izdelki so na HOFERjevih policah močno zastopani, njihovo število pa vsako leto povečujemo. Trenutno jih naša redna ponudba šteje že četrtino (upoštevajoč sezonsko ponudbo svežega sadja in zelenjave). V večini blagovnih skupin slovenski izdelki predstavljajo že velik del stalne ponudbe, pri svežem mesu, mleku, kruhu in jajcih pa je delež slovenske ponudbe celo večinski, kar v času sezone lahko zagotavljamo tudi pri ponudbi sadja in zelenjave.

Kakovost zagotavljamo s simbolom srca

Za večjo prepoznavnost in prijetnejšo nakupovalno izkušnjo so slovenski izdelki še dodatno označeni. Lastna modro-bela oznaka "Kakovost iz Slovenije" označuje izbrane izdelke vse od leta 2009 naprej. Z njo označujemo izdelke slovenskega izvora ali izdelke, ki vsebujejo osnovne sestavine slovenskega izvora. Oznaka "Kakovost iz Slovenije" je dodatno opremljena s simbolom srca, saj so naši dobavitelji pogosto družinska podjetja, ki v svojih izdelkih združujejo tradicijo prejšnjih generacij in ambicioznost njihovih naslednikov. Na ta način jim omogočamo, da se prek prodajnih polic predstavijo tudi našim kupcem, ki z veseljem posegajo po slovenskih izdelkih.