Spoštovani kupci!

Izdelka zaseka blagovne znamke AVE (vrsta: s prekajenim mletim mesom, 200 g) z rokom uporabnosti “uporabno najmanj do 23. 12. 2020”, ki ga dobavlja podjetje Panvita MIR, d. d., ne uporabljajte več, saj je bila pri enem od rednih preverjanj kakovosti ugotovljena prisotnost bakterije listerije.

Pri enem izmed rednih preverjanj kakovosti je bilo ugotovljeno, da je v izdelku zaseka dobavitelja Panvita MIR, d. d., (vrsta: s prekajenim mletim mesom, 200 g) z rokom uporabnosti “uporabno najmanj do 23. 12. 2020” prisotna bakterija listerija.

Izdelek je bil v prodaji v vseh trgovinah HOFER v Sloveniji, vendar smo serijo z omenjenim rokom uporabnosti nemudoma umaknili iz prodaje.

Izdelek lahko vrnete v katerokoli trgovino HOFER. Kupnino vam bomo povrnili tudi brez predložitve računa. To opozorilo še ne pomeni, da je odstopanje od pričakovane kakovosti izdelka povzročil proizvajalec ali prodajalec.

Za morebitna dodatna vprašanja lahko od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro pokličete na telefonsko številko 01/8346 600 ali pišete na e-naslov info@hofer.si.

Za nevšečnosti se vam opravičujemo in vas prijazno prosimo za razumevanje.
Vaš HOFER