Spoštovani kupci!

Izdelka turška kava Classic znamke Amaroy (100-g in 500-g pakiranje z rokom uporabnosti “Uporabno najmanj do 20. 8. 2021”), ki ga dobavlja podjetje GALA, d. o. o., ne uporabljajte več, saj so bile na enem od rednih preverjanj kakovosti ugotovljene presežene vrednosti ohratoksina A.

Pri enem izmed rednih preverjanj kakovosti je bilo ugotovljeno, da so bile v izdelku turška kava Classic (100-g in 500-g pakiranje) dobavitelja GALA, d. o. o., z rokom uporabnosti “Uporabno najmanj do 20. 8. 2021” presežene vrednosti ohratoksina A.

Izdelek je bil v prodaji v vseh trgovinah HOFER v Sloveniji, vendar smo serijo z omenjenim rokom uporabnosti nemudoma umaknili iz prodaje.

Izdelek lahko vrnete v katerokoli trgovino HOFER. Kupnino vam bomo povrnili tudi brez predložitve računa. To opozorilo še ne pomeni, da je odstopanje od pričakovane kakovosti izdelka povzročil proizvajalec ali prodajalec.

Za morebitna dodatna vprašanja lahko od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro pokličete na telefonsko številko 01/8346 600 ali pišete na e-naslov info@hofer.si.

Za nevšečnosti se vam opravičujemo in vas prijazno prosimo za razumevanje.
Vaš HOFER