Spoštovani kupci!

Izdelka polžki, 500 g, ki ga dobavlja podjetje GLASERITALIA GmbH, ne uporabljajte več, saj je med transportom v posameznih primerih prišlo do kontaminacije s škodljivci.

Polžki, 500 g, so bili na zahtevo dobavitelja GLASERITALIA GmbH in podjetja HOFER KG v skladu z določili varstva potrošnikov preventivno umaknjeni. Izdelkov z rokoma uporabnosti “Uporabno najmanj do 10. 5. 2022” in “Uporabno najmanj do 5. 7. 2022” ne uporabljajte več, saj so bili pri posameznih primerih v njih odkriti škodljivci.

Izdelek je bil v prodaji v vseh trgovinah HOFER v Sloveniji, vendar smo seriji z omenjenima rokoma uporabnosti nemudoma umaknili iz prodaje.

Izdelek lahko vrnete v katerokoli trgovino HOFER. Kupnino vam bomo povrnili tudi brez predložitve računa. To opozorilo še ne pomeni, da je odstopanje od pričakovane kakovosti izdelka povzročil proizvajalec ali prodajalec.

Za morebitna dodatna vprašanja lahko od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro pokličete na telefonsko številko 01/8346 600 ali pišete na e-naslov info@hofer.si.

Za nevšečnosti se vam opravičujemo in vas prijazno prosimo za razumevanje.
Vaš HOFER