Po novem še jasnejše oznake porekla izdelkov slovenske kakovosti

Naša srčna želja je, da vam omogočimo fer nakupovalno izkušnjo, zato smo za jasno označevanje naše pestre ponudbe izdelkov slovenske kakovosti zasnovali tri oznake. Te označujejo izdelke, ki so tako ali drugače plod slovenskega dela in znanja. Bodite pozorni na 3 vrste srčkov:

100% SLOVENSKO, IN TO BREZ KOMPROMISOV
Izdelki s to oznako so proizvedeni v Sloveniji iz izključno slovenskih surovin (vzgojeno, vzrejeno, pridelano, predelano).

PROIZVEDENO V SLOVENIJI IZ VEČINSKO SLOVENSKIH SUROVIN
Izdelki s to oznako so proizvedeni v Sloveniji iz vsaj 50 % surovin slovenskega porekla.

KAKOVOST SLOVENSKE PROIZVODNJE
Izdelki s to oznako so proizvedeni v Sloveniji, surovine pa lahko izvirajo iz Slovenije ali od drugod.

Podrobnejše opise simbolov si lahko ogledate tukaj.

Do konca leta lahko na policah še vedno najdete tudi izdelke s starimi oznakami. Želimo ravnati skrbno do okolja in zato že natisnjenih embalaž ne bomo zavrgli. Dobavitelji bodo tako najprej porabili obstoječe embalaže, nato pa natisnili in začeli uporabljati nove - z novimi oznakami.

Z oznako "Kakovost iz Slovenije" označujemo izdelke takrat, ko so sami ali njihove osnovne sestavine slovenskega izvora.
Pri oblikovanju naše ponudbe posebno pozornost posvečamo slovenskim proizvajalcem in si prizadevamo za pošteno sodelovanje, zato vam je v naših trgovinah vsak dan na voljo široka izbira slovenskih izdelkov oziroma izdelkov slovenskih surovin.

Vodič po preostalih HOFERjevih označbah

Z znakom dokazana kakovost označujemo izdelke, ki so bili nagrajeni na neodvisnih primerjalnih testih kakovosti.
Dokazano dobri in vredni, da jih poskusite.

Znak boste našli ob raznolikih okusnih pekovskih izdelkih, pečenih v naših trgovinah.
Pri peki uporabljamo samo sestavine najvišje kakovosti in preizkušene recepte pekovskih mojstrov. Kruh, pecivo in druge dobrote pečemo večkrat na dan, zato so vedno slastni, hrustljavi in sveži.

Ta znak sporoča, da izdelek ne vsebuje dodanih emulgatorjev.
To velja za vse vrste kruha in večino pekovskih izdelkov iz naše pekarne.

Znak boste opazili ob naših hlajenih izdelkih.
Hlajeni izdelki so skozi celotno dobavno verigo izpostavljeni enakim pogojem, pri čemer izvajamo tudi redna senzorična preverjanja. Tako sveži izdelki ostanejo res sveži.

Znak boste opazili ob izdelkih, ki jih lahko najdete v naših zamrzovalnikih.
Skrbno pazimo, da so izdelki skozi celotno dobavno verigo izpostavljeni enakim pogojem, pri čemer izvajamo tudi redna senzorična preverjanja. Izdelki tako ohranijo odlično kakovost.

Pri HOFERju podpiramo slovensko gospodarstvo in smo ponosni na vzajemno in dobro sodelovanje.
Zato karseda veliko stvari dobavimo in opravimo v Sloveniji, med drugim tudi tiskamo.

Vodič po znižanih HOFERjevih cenah

S TEDENSKO AKCIJO označujemo široko izbiro raznovrstnih izdelkov iz naše stalne ponudbe, ki so od ponedeljka do sobote na voljo po akcijskih cenah.
Odstotek znižanja smo še posebej poudarili, da si boste lažje predstavljali, koliko lahko prihranite. Ponudbo osvežimo enkrat tedensko.

Fernomenalni vikend, ki sedaj vključuje še ponudbo Super cena, označuje vse izdelke, ki so po posebej ugodnih cenah na voljo od petka do sobote.
Ne spreglejte, saj se nakup resnično splača.

Na podlagi diskontnih načel poslovanja, racionalizacije logistike in optimizacije naročil poslujemo skrbno in gospodarno, prihranke pa v obliki trajno nizkih cen prenesemo na naše kupce.
Trajno znižani izdelki so tisti, ki smo jim cene znižali za najmanj 3 mesece. Na ta način so že tako nizke HOFERjeve cene še nižje, in to na dolgi rok.

S super6 ceno označujemo redno tedensko ponudbo 6 svežih vrst sadja in zelenjave po super ugodnih cenah.
Naša ponudba zelenjave in sadja je vedno pestra, kakovostna in sveža, za izbranih 6 pa še posebej ugodna. Kako zagotavljamo kakovost, svežino in sledljivost porekla si lahko preberete tukaj.