Vodič po HOFERjevih označbah

Z oznako "Kakovost iz Slovenije" označujemo izdelke takrat, ko so sami ali njihove osnovne sestavine slovenskega izvora.
Pri oblikovanju naše ponudbe posebno pozornost posvečamo slovenskim proizvajalcem in si prizadevamo za pošteno sodelovanje, zato vam je v naših trgovinah vsak dan na voljo široka izbira slovenskih izdelkov oziroma izdelkov slovenskih surovin.

Z znakom dokazana kakovost označujemo izdelke, ki so bili nagrajeni na neodvisnih primerjalnih testih kakovosti.
Dokazano dobri in vredni, da jih poskusite.

Znak boste našli ob raznolikih okusnih pekovskih izdelkih, pečenih v naših trgovinah.
Pri peki uporabljamo samo sestavine najvišje kakovosti in preizkušene recepte pekovskih mojstrov. Kruh, pecivo in druge dobrote pečemo večkrat na dan, zato so vedno slastni, hrustljavi in sveži.

Z znakom novo v ponudbi so označeni vsi novi izdelki v naši stalni ponudbi.
Vse izdelke odlikujeta visoka kakovost in nizka cena, zato jih čimprej poskusite oz. preizkusite.

Ta znak sporoča, da izdelek ne vsebuje dodanih emulgatorjev.
To velja za vse vrste kruha in večino pekovskih izdelkov iz naše pekarne.

Znak boste opazili ob naših hlajenih izdelkih.
Hlajeni izdelki so skozi celotno dobavno verigo izpostavljeni enakim pogojem, pri čemer izvajamo tudi redna senzorična preverjanja. Tako sveži izdelki ostanejo res sveži.

Znak boste opazili ob izdelkih, ki jih lahko najdete v naših zamrzovalnikih.
Skrbno pazimo, da so izdelki skozi celotno dobavno verigo izpostavljeni enakim pogojem, pri čemer izvajamo tudi redna senzorična preverjanja. Izdelki tako ohranijo odlično kakovost.

Pri HOFERju podpiramo slovensko gospodarstvo in smo ponosni na vzajemno in dobro sodelovanje.
Zato karseda veliko stvari dobavimo in opravimo v Sloveniji, med drugim tudi tiskamo.

Vodič po znižanih HOFERjevih cenah

S TEDENSKO AKCIJO označujemo široko izbiro raznovrstnih izdelkov iz naše stalne ponudbe, ki so od ponedeljka do sobote na voljo po akcijskih cenah.
Odstotek znižanja smo še posebej poudarili, da si boste lažje predstavljali, koliko lahko prihranite. Ponudbo osvežimo enkrat tedensko.

Fernomenalni vikend, ki sedaj vključuje še ponudbo Super cena, označuje vse izdelke, ki so po posebej ugodnih cenah na voljo od petka do sobote.
Ne spreglejte, saj se nakup resnično splača.

Na podlagi diskontnih načel poslovanja, racionalizacije logistike in optimizacije naročil poslujemo skrbno in gospodarno, prihranke pa v obliki trajno nizkih cen prenesemo na naše kupce.
Trajno znižani izdelki so tisti, ki smo jim cene znižali za najmanj 3 mesece. Na ta način so že tako nizke HOFERjeve cene še nižje, in to na dolgi rok.

S super6 ceno označujemo redno tedensko ponudbo 6 svežih vrst sadja in zelenjave po super ugodnih cenah.
Naša ponudba zelenjave in sadja je vedno pestra, kakovostna in sveža, za izbranih 6 pa še posebej ugodna. Kako zagotavljamo kakovost, svežino in sledljivost porekla si lahko preberete tukaj.