Vsak ima nekaj rad

Vsak dan si prizadevamo, da bi vam ponudili še več in še bolje. To počnemo na veliko različnih načinov. Preberite, kaj vse je tisto, zaradi česar imamo radi HOFER.

 1. PRIHRANEK ČASA, UREJENOST IN PREGLEDNOST
  Radi imamo urejene in pregledne trgovine HOFER. Še raje pa imamo možnost, da dobimo vse na enem mestu in to po HOFER ceni, saj s tem prihranimo denar in čas za prijetnejše reči v življenju.
  https://www.hofer.si/sl/infostoritve/hofer-a-z/v/vse-na-enem-mestu/
 2. KAKOVOST IN CENA
  Najraje imamo dejstvo, da nam ni treba izbirati med kakovostjo in ceno, saj v trgovinah HOFER dobimo oboje. Kakovost postavljamo na prvo mesto, zato so kriteriji kakovosti pogosto celo strožji, kot to določa nacionalna zakonodaja ali strogi evropski in drugi predpisi.
  https://podjetje.hofer.si/sl/kakovost/nase-zahteve/
 3. LASTNE BLAGOVNE ZNAMKE
  Prisegamo na močne in neodvisne lastne blagovne znamke. Zahteve kakovosti lastnih blagovnih znamk določamo sami, saj vam lahko le tako zagotovimo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. In to imamo VSI radi.
  https://podjetje.hofer.si/sl/o-hoferju/filozofija/kakovostne-lastne-blagovne-znamke/
 4. ŠIROKA IZBIRA BIO IZDELKOV
  Zelo radi vam nudimo vse širšo izbiro BIO izdelkov. Lastna blagovna znamka NATUR aktiv nam poleg popolnega nadzora nad kakovostjo surovin in končnega izdelka omogoča tudi, da vam BIO izdelke najvišje kakovosti nudimo po vedno nizkih HOFER cenah.
  https://www.hofer.si/sl/sortiment/svet-izbranih-okusov/natur-aktiv/
 5. BREZ KARTIC ZVESTOBE
  Pri nas ni zbiranja točk in kartic zvestobe, saj lahko vsak uživa v najboljšem razmerju med kakovostjo in ceno ter v obsežni garanciji. Z doslednim sistemom zagotavljanja kakovosti vsakomur zagotavljamo brezkompromisno kakovost. In to imamo radi.
  https://podjetje.hofer.si/sl/o-hoferju/filozofija/vec-kot-fer-hofer/
 6. PONUDBA IN VEDNO NEKAJ NOVEGA
  HOFERjeva stalna ponudba obsega okoli 1.500 izdelkov za vsakdanjo rabo. Izdelke izbiramo premišljeno, saj želimo, da z enim samim nakupom dobite vse, kar imate najraje.
 7. ZMAGOVALNI IZDELKI IN NAGRADE
  Naša prizadevanja na področju kakovosti so opazile tudi različne potrošniške organizacije in revije, ki naše izdelke redno uvrščajo med najboljše. Najraje pa imamo priznanja, ki jih prejemamo po izboru potrošnikov.
  https://www.hofer.si/sl/infostoritve/hofer-a-z/p/priznanja/
 8. ENERGIJSKA SAMOOSKRBA
  Vse naše trgovine v Sloveniji so okolju prijazne, saj uporabljajo 100% zeleno električno energijo. Tudi strehe naših izbranih trgovin so opremljene s sončnimi elektrarnami.
  https://www.hofer.si/sl/infostoritve/hofer-a-z/f/fotovoltaika/
 9. KRATKE DOBAVNE POTI
  Zdrava živila, kot sta npr. sveže sadje in zelenjava, so nepogrešljiv del uravnotežene prehrane. Ker imamo vsi radi svežino, poskrbimo, da kratke dobavne poti ne pripomorejo le k svežini ponudbe, temveč pozitivno vplivajo tudi na okolje.
  https://www.hofer.si/sl/infostoritve/hofer-a-z/l/logistika/
 10. VSE VEČ IN VEČ SLOVENSKIH IZDELKOV
  Prizadevamo si vam ponuditi vse več slovenskih izdelkov najvišje kakovosti, saj podpiramo slovensko kakovost in prisegamo na fer odnos. Še posebej imamo radi dolgoletna partnerstva, ki so bistven pogoj za razvoj visokokakovostnih izdelkov ter zadovoljstvo kupcev.
  https://www.hofer.si/sl/sortiment/svet-izbranih-okusov/kakovost-iz-slovenije/
 11. NAČIN POSLOVANJA
  Po načelih diskontnega poslovanja, racionalizacije logistike in optimizacije naročil poslujemo skrbno in gospodarno, prihranke pa v obliki HOFER cen prenesemo na vas.
  https://podjetje.hofer.si/sl/o-hoferju/filozofija/vec-kot-fer-hofer/
 12. VARSTVO OKOLJA
  Radi imamo naravo in okolje in ju spoštujemo, zato smo si zadali cilj, da v kar največji meri zmanjšamo učinek naše poslovne dejavnosti na njiju.
  https://www.hofer.si/sl/infostoritve/hofer-a-z/v/varstvo-okolja/
 13. NAJBOLJŠE RAZMERJE MED CENO IN KAKOVOSTJO
  Držimo se načela, da vam vedno ponujamo najvišjo možno kakovost po kar najugodnejši HOFER ceni. Pri doseganju nizkih cen pa igrajo pomembno vlogo tudi zaupanja vredna partnerstva z našimi dobavitelji in proizvajalci. In radi imamo, da počnemo to, kar je edino fer.
  https://podjetje.hofer.si/sl/o-hoferju/filozofija/odlicna-kakovost/
 14. VEDNO PROSTA PARKIRIŠČA
  Pred našimi trgovinami so parkirišča s številnimi parkirnimi mesti in zadostnim številom parkirnih mest za invalide neposredno pred vhodom. Tako so vaši nakupi udobni in nezamudni, saj se zavedamo, da je vaš čas dragocen.
  https://www.hofer.si/sl/infostoritve/hofer-a-z/p/parkiranje/
 15. TRANSPARENTNOST
  Pri HOFERju želimo, da ste naši kupci, ko se odločate za nakup, dobro obveščeni. Skupaj z dobavitelji izdelke opremimo z zelo podrobnimi informacijami, ki celo presegajo zakonsko predpisane zahteve. Vsi smo radi dobro obveščeni.
 16. KAKOVOST
  Radi imamo, da je kakovost dostopna vsakomur – to velja tako za živila kot za neživilske izdelke. Vse od ustanovitve podjetja se osredotočamo na to zahtevo in vam ponujamo izdelke, ki v enaki meri prepričajo v štirih točkah: v lastnostih, uporabnosti, uporabi oz. rabi ter ceni.
  https://www.hofer.si/sl/infostoritve/hofer-a-z/k/kakovost/
 17. STANDARDI KAKOVOSTI
  Naši dobavitelji morajo za posamezne izdelke izpolnjevati različne standarde kakovosti, kar dokazujejo z ustreznimi znaki in priznanji. Tako dobavitelji živil kot dobavitelji neživilskih izdelkov morajo svoje izdelke pred dobavo predati v obsežen pregled neodvisnim inštitutom, ki nato izdajo ustrezne certifikate kakovosti.
  https://podjetje.hofer.si/sl/kakovost/standardi-kakovosti/

Kaj pa imate najraje vi?