Kontrolirana atmosfera zagotavlja boljše meso

Sveže meso je zaradi svoje biološke sestave občutljivo na vplive okolja, zato ima pri ohranjanju kakovosti ključno vlogo njegovo pakiranje in izbira ustrezne embalaže. Pakiranje v embalažo s kontrolirano atmosfero ali vakuumsko pakiranje poskrbi za daljši rok uporabnosti, zmanjšano rast bakterij in izboljšano svežino ter hranljivost izdelka. V ta namen HOFER uporablja le naravni sestavini – kisik in ogljikov dioksid.

Vsaka embalaža je opremljena z natančno in izčrpno deklaracijo, ki ponuja vse informacije, potrebne za premišljen nakup. Na njej so podatki o izvoru, natančni sestavi, svežini in roku trajanja mesa. Izčrpna deklaracija omogoča popolno sledljivost, s tem pa zagotovi, da na svojo mizo postavimo le sveže meso vrhunske kakovosti in popolnega okusa.

Pri poreklu mesa ne sklepamo kompromisov. Vsi dobavitelji podjetja HOFER so znani, zato je izvor mesa jasen, dobavne poti pa kratke. Na policah tako najdete le skrbno izbrane kose mesa, ki jih dnevno dostavljamo do široke mreže poslovalnic po Sloveniji.

Poleg tega naše meso v kontrolirani atmosferi ne vsebuje aditivov, konzervansov in barvil*. Da pa vam je na voljo le sveže meso vrhunske kakovosti in prvovrstnega okusa, omogoča tudi redno, natančno in brezkompromisno preverjanje s strani neodvisnih inštitutov.

*Razen pri uležanem in mariniranem ter pripravljenem mesu.