PREVERJENI DOBAVITELJI. ZAGOTOVLJENA KAKOVOST. VELIKA IZBIRA.

V podjetju HOFER smo zavezani kakovosti. To se še posebej odraža pri ponudbi našega svežega mesa. Izbrane kose svinjine, perutnine in govedine ponujamo embalirane izključno v kontrolirani atmosferi ali v vakuumskem pakiranju. Na ta način je meso zaščiteno pred neželenimi zunanjimi vplivi, kar pripomore k njegovi obstojnosti in ohranjanju svežine. Da bi kakovost svežega mesa ohranili čim dlje, sodelujemo v pretežni meri z lokalnimi dobavitelji, kar občutno skrajša dobavne poti in omogoča boljši nadzor.

SKRBNO NAREZANO. VEČKRAT PREVERJENO. HITREJE KUPLJENO.

Vse embalaže lastnih blagovnih znamk so opremljene s predpisano deklaracijo o hranilnih vrednostih, datumu uporabe in poti svežega mesa. Za lažjo izbiro in enostavnejšo uporabo je vse sveže meso v trgovinah HOFER skrbno narezano in praktično pakirano, s čimer se pri nakupovanju izognete dolgim čakalnim vrstam ter zamudni postrežbi.

NEPREDUŠNA EMBALAŽA. PODALJŠANA OBSTOJNOST. SVEŽE MESO.

Pri načinu pakiranja s kontrolirano atmosfero sta prostoru znotraj embalaže dodana naravni kisik in ogljikov dioksid, ki ima funkcijo zaviranja rasti mikroorganizmov. Ob primernem hlajenju so zagotovljeni optimalni pogoji, da sveže meso dlje časa ohrani svojo kakovost. K obstojnosti odločilno pripomore tudi nepredušna zaščitna folija, ki meso fizično loči od neželenih zunanjih vplivov.  

LOKALNA REJA. KRATKE POTI. IZBOLJŠAN NADZOR.

Neposredna bližina v pretežni meri slovenskih partnerjev nam ob krajših dobavnih poteh omogoča tudi redno preverjanje izbranih proizvodnih procesov. Tako se lahko na lastne oči prepričamo o higienskih razmerah v obratih, svežini mesa, njegovem poreklu, hlajenju in transportu. Ob strogem lastnem nadzoru kakovost našega mesa preverjajo in potrjujejo tudi različni neodvisni inštituti.

Ali ste vedeli, …

… da je več kot 90 % redne ponudbe našega svežega mesa, slovenskega porekla?