Sodelavci in sodelavke

"Ljudje so v središču našega podjetniškega delovanja" je načelo, ki se pri HOFERju ne navezuje samo na naše kupce, pač pa ga imamo v mislih predvsem, ko govorimo o spodbujanju naših sodelavcev in sodelavk. Jasno opredeljene naloge, delu ustrezno plačilo ter interni programi usposabljanja in napredovanja so tiste prednosti, zaradi katerih smo privlačen delodajalec. Poleg tega vodilna mesta v podjetju praviloma zasedejo ljudje, ki so bili že predhodno zaposleni v našem podjetju.

Veliko pozornosti posvečamo enakovredni obravnavi sodelavk in sodelavcev. Pri plačilu upoštevamo izobrazbo, delovno mesto in dolžino delovne dobe ter se pri tem ne oziramo na spol. Pazimo na to, da vodilna mesta v podjetju zaseda podobno število moških in žensk. Ponosni smo, da zaposlujemo nadpovprečno veliko izkušenih sodelavk in sodelavcev, ki so z nami že dolgo časa.

Smo vzbudili vaše zanimanje? Potem ne odlašajte. Prebrskajte našo karierno spletno stran ter na hiter in preprost način pridobite vse informacije o zaposlitvi pri nas.