Posebna ponudba

Posebna ponudba dopolnjuje HOFERjevo stalno ponudbo. Raznoliki in visokokakovostni izdelki iz posebne ponudbe vse HOFERjeve trgovine popestrijo dvakrat tedensko, običajno ob ponedeljkih in četrtkih. V celoti ustrezajo željam kupcev, odlikuje pa jih izjemno razmerje med kakovostjo in ceno. Izdelke iz posebne ponudbe teden dni pred začetkom prodaje vedno predstavimo tako v letaku kot tudi na spletni strani.

Pisana paleta izdelkov iz posebne ponudbe postreže tako z najsodobnejšimi električnimi napravami kot tudi z oblačili, posteljnino, posodo ter izdelki za športnike in domače mojstre. Ponudba je karseda celovita, obenem pa se prilagaja letnim časom. Poleg gurmanskih specialitet z različnih koncev sveta, na primer iz Azije ali Amerike, so pri kupcih zelo priljubljene tudi ponudbe ob najrazličnejših posebnih priložnostih.

Občasno se zgodi, da je posamezen izdelek iz posebne ponudbe zaradi nepričakovano velikega povpraševanja hitro razprodan. Če oglaševanega izdelka nimamo več na zalogi, vas prosimo za razumevanje.