Ohranjevalnik zaslona

Na naši spletni strani ponujamo številne interaktivne funkcije, med drugim tudi možnost namestitve brezplačnega ohranjevalnika zaslona. Z našim ohranjevalnikom zaslona z igro mahjong so kupci na zabaven način vedno obveščeni o aktualni ponudbi, obenem pa urijo še spomin, sposobnost povezovanja in odzivno hitrost.

Ohranjevalnik zaslona z igro mahjong

Kaj je ohranjevalnik zaslona z igro mahjong?*

Priljubljeno spletno igro mahjong lahko zdaj brezplačno prenesete kot interaktivni ohranjevalnik zaslona in ste na zabaven način obveščeni o Hoferjevi aktualni ponudbi. Ko imate vzpostavljeno internetno povezavo, je na igralnih ploščicah prikazana Hoferjeva ponudba. Sicer so prikazani tipični azijski znaki.

S Hoferjevim ohranjevalnikom zaslona do prvaka v igri mahjong!

Da bi postali prvak v igri mahjong, potrebujete ostro oko in dobre kombinatorne sposobnosti. Cilj igre je v parih odstraniti vseh 144 igralnih ploščic. To storite tako, da poiščete dve igralni ploščici z enakim motivom, ki morata biti prosti ob strani in zgoraj. Ko igralni ploščici označite, izgineta. Igra se konča, ko izgine vse 144 igralnih ploščic.

Namestitev ohranjevalnika zaslona z igro mahjong

  • Kliknite gumb „Prenesi ohranjevalnik zaslona“.
  • Po uspešnem prenosu odprite ZIP-datoteko** in namestite ohranjevalnik zaslona v računalnik.
  • Ohranjevalnik zaslona se bo glede na nastavljeni čas samodejno zagnal.
  • Ohranjevalnik zaslona lahko vedno tudi ročno zaženete in prilagodite na nadzorni plošči (Zaslon > Ohranjevalnik zaslona).
  • Ohranjevalnik zaslona lahko prekličete s tipko „Esc“ ali z gumbom „Zapri“.

* Ohranjevalnik zaslona z igro mahjong trenutno ni na voljo za OS Mac.
** Če v računalniku nimate nameščenega programa za odpiranje ZIP-datotek, lahko brezplačno preskusno različico prenesete s spletnega mesta www.winzip.com.