HOFER

HOFER – prisotnost po svetu

HOFER je del poslovne skupine ALDI Süd, ki jo v številnih državah sveta zastopajo pravno samostojne podružnice. V Veliki Britaniji in na Irskem posluje 820 trgovin, prek 1.600 jih je v najmanj 31 zveznih državah ZDA od vzhodne obale do Kansasa, z več kot 450 trgovinami pa je skupina prisotna tudi v Avstraliji. Po vstopu na trg leta 2005 ima skupina ALDI Süd v Sloveniji trenutno več kot 80, v Švici več kot 180 trgovin ter v Avstriji 7 podružnic z več kot 470 trgovinami. ALDI je leta 2008 vstopil tudi na madžarski trg, kjer ima trenutno več kot 110 trgovin, svojo prodajno mrežo pa nenehno širi.

HOFER – vodilna blagovna znamka na področju živilske trgovine na drobno v Sloveniji

HOFER je vodilno trgovsko podjetje na drobno z več kot 80 trgovinami po vsej Sloveniji in več kot 1.500 motiviranimi sodelavkami in sodelavci.

Naša zahteva – visoka kakovost po ugodnih cenah

Ime HOFER je kmalu po vstopu našega podjetja na slovenski trg postalo široko prepoznavno po vsej državi in je zdaj sinonim za nespremenljivo visoko kakovost po stalno nizkih cenah. Odlično kakovost živil in drugega blaga iz naše ponudbe po ugodnih cenah lahko našim kupcem omogočamo zaradi naše lastne politike oblikovanja cen in ponudbe. To je temelj našega uspeha in na to se kupci lahko zanesejo.

Naš uspeh – dosleden koncept

Najboljše poslovne zamisli navdušijo z jasnostjo in neomejenimi možnostmi uresničitve. Tudi mi dosledno spoštujemo jasno načelo diskontnega poslovanja: osredotočamo se na bistvo. Gre za preprost koncept, ki se uveljavlja po vsem svetu, pa naj bo to v Evropi, ZDA ali Avstraliji.
Na naši spletni strani O podjetju lahko podjetje HOFER še bolje spoznate.