Garancija

Za vsak pri nas kupljeni izdelek vam zagotavljamo najobsežnejšo garancijo kakovosti. Prepričani smo v kakovost naših izdelkov, zato vam zanj v primeru nezadovoljstva nudimo ali vračilo kupnine ali menjavo izdelka.

Vračilo kupnine izdelka

V kolikor vam pri nas kupljen izdelek ne ustreza, ga ob predložitvi originalnega računa v katerikoli izmed HOFERjevih trgovin v Sloveniji vzamemo nazaj in povrnemo kupnino. Izjema so tehnični izdelki v vrednosti nad 50 €, za katere vam garancijo nudi proizvajalec. Tudi te izdelke lahko vrnete v naše trgovine v roku 2 mesecev od nakupa izdelka ter ob predložitvi originalnega blagajniškega računa, po preteku tega obdobja pa vam z veseljem pomagamo pri postopku uveljavljanja pravic iz naslova garancije.

Pogoje vračila izdelkov iz ponudbe HOFER dostava najdete na spletni strani HOFER dostava.

Menjava izdelka

Za katerikoli prehranski izdelek iz naše redne ali posebne ponudbe ter vse izdelke brez garancije dobavitelja vam omogočamo menjavo izdelka brez predložitve računa. Edini pogoj je razpoložljivost izdelka z enakim (novim) izdelkom v trgovini.

Najvišja kakovost po najnižjih cenah

Vsi izdelki v HOFERjevi ponudbi ustrezajo veljavnim nacionalnim in mednarodnim zakonskim okvirjem, na nekaterih področjih so ti prepisi celo strožji kot jih predvideva zakonodaja. Vsi naši dobavitelji jamčijo za svoje izdelke, izdelki naših blagovnih znamk pa so pred samo dobavo še dodatno podvrženi obsežnemu pregledu neodvisnih inštitucij, ki nato izdajo ustrezne certifikate kakovosti. Precej naših izdelkov je dodatno odlikovanih tudi z drugimi znaki kakovosti in/ali varnosti.

Če imate v zvezi z garancijo še kakršnakoli vprašanja, povprašajte v svoji trgovini ali pa se obrnite na naš oddelek za informacije in pomoč strankam in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.