Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 16 porcij

  • 225 g črno-belih piškotov s kakavovim nadevom TASTE OF AMERICA („oreo“)
  • 90 g namaza iz svežega sira MILFINA
  • temne ali bele čokoladne kapljice BAM
  • sladkorna dekoracija

Priprava

  1. Piškote zdrobimo v prah, dodamo sirni namaz in dobro premešamo. Iz mase oblikujemo manjše kroglice, ki jih za vsaj 2 uri postavimo v hladilnik. V lončku nad vodno kopeljo stopimo pest kapljic čokolade (bele ali temne) in v čokolado potopimo vrh palčke za cake pops. Nato na palčko napičimo piškotno kroglico. Ponovimo, da porabimo vse kroglice.
  2. Stopimo še nekaj žlic čokoladnih kapljic in kroglice potopimo v čokolado. Odvečno čokolado odcedimo ter poskrbimo, da bodo kroglice lepo enakomerno obložene s tankim oblivom. Cake popse postavimo na stran, da se čokolada strdi – lahko jih zapičimo kar v kos stiroporja. Med tem, ko se čokolada ohlaja jih še okrasimo s sladkorno dekoracijo, npr. kroglice ali zvezdice.

Nasvet

  • Če vam kroglice padajo s palčk, je vaš nadev pretežek. Naredite manjše kroglice in jih zgolj na tanko obložite s čokolado. Alternativno lahko cake popse postrežete tudi tako, da je kroglica spodaj in palčka štrli navzgor.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.